Centre de dia

Horari

El centre de dia de l’Olivaret ofereix una amplia franja horària a escollir segons les necessitats de cada persona i família:

Servei de dilluns a diumenge de 8:00 a 20:30 (festius inclosos).
Plans d’atenció individual (PAI): dins de la franja escollida i tenint en compte les particularitats de cada persona i família, els nostres professionals dissenyaran conjuntament amb la família i la persona usuària un Pla d’atenció individual (PAI) partint no només de les necessitats bàsiques i mèdiques sinó també de relació amb l’entorn, la estabilització, la ocupació… en el que s’inclouran aspectes diversos com: el manteniment i cura de la higiene personal, l’atenció mèdica i d’infermeria, fisioteràpia i Teràpia Ocupacional, manteniment i cura de la imatge personal (perruqueria, podologia), entre d’altres. Sempre amb la premissa de mantenir o potenciar la seva autonomia personal.
Les persones usuàries del servei poden continuar a casa, passant les nits i caps de setmana, d’aquesta manera no hi ha una desvinculació total amb el seu ambient de referència, el seu entorn, ja que no es troben en situacions de total dependència.
Podeu optar per l’horari que més us convingui. Tant si és de dilluns a divendres com de dilluns a diumenge en mitja jornada o jornada sencera.
Centre de dia
Centre de dia

Com accedir-hi

Hi ha dues opcions per accedir al servei del centre:

  • A través de la Llei de la dependència podeu optar a una plaça pública.
  • També podeu accedir al servei de forma privada (pressupost a mida, segons jornada i necessitats)
Centre de dia
Tens cap dubte o vols més informació?

Contacta’ns sense compromís

En nom de FINA VERNET,S.L. propietària del domini web www.olivaret.es i en virtut del que estableix el Reglament General de Protecció de Dades (UE 1679/2016) els informem que tractem les dades que ens facilita en el present formulari per tal de poder fer efectiva la seva sol·licitud d'informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es realitza el processament de la seva sol·licitud i se li dóna resposta. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a FINA VERNET,S.L. estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les inexactes o sol·licitar-ne la seva supressió quan ja no siguin necessaries.