Instal·lacions

El centre se situa a la planta principal del nº2 de la Plaça Tetuán de Barcelona i es caracteritza per oferir diferents espais multiusos protagonitzats per la gran terrassa on, durant tot l’any, hi tenen lloc múltiples activitats amb residents i familiars.

Ambient

Considerem que les condicions ambientals, estètiques i decoratives influeixen en el clima del centre i en la sensació de benestar dels residents i dels que els cuidem, tant és així que els tenim com a elements de gran importància.

Espais en què la llum, temperatura, mobiliari, elements decoratius i equipaments formen un conjunt harmoniós d’estètica agradable, seguretat, confort i dinamisme vital, combinat amb la funcionalitat necessària per a l’atenció professionalitzada de persones amb gran dependència i riscos vitals múltiples, que generen càrregues de treball pesades i potencialment perilloses per als cuidadors de base que requereixen, a la vegada, la màxima seguretat laboral.

El valor dels detalls

  • En la decoració i el mobiliari escollim colors càlids, vius i ben combinats.
  • Variem i personalitzem la decoració de les habitacions segons les persones que les habiten i l’estació de l’any, cuidant l’harmonia i el conjunt.
  • Les plantes, els adorns i els detalls decoratius, amb el pas del temps, són el resultat de múltiples aportacions de familiars, residents i amics que se senten inclosos en el projecte de fer del nostre centre un lloc acollidor i entranyable.
  • El personal assistencial vesteix colors vius, agradables i variats evitant l’uniforme blanc tradicional, només reservat per al personal estrictament sanitari en la realització de la seva tasca específica. Fem servir davantals específics i diferenciats per activitats determinades com menjador, neteja de materials, cuina, etc.
El valor dels detalls