Equip de professionals

L’Olivaret va néixer de la idea d’una gran persona que ha dedicat gairebé una vida a la atenció digna a la gent gran.

Va pensar que era possible cuidar la gent gran tenint en compte més coses que no només l’assistència bàsica i per fer-ho possible va engegar aquest petit però gran projecte que des del seu inici ha impregnat els nostres cors i ments.

Moltes gràcies Fina Vernet Aguiló!

Equip de professionals
Ingrid Silvestre

Ingrid Silvestre

Directora del centre.
Mapadora de DCM.

Diplomada en fisioteràpia i especialitzada en fisioteràpia geriàtrica. Ha impartit classes en els cursos d’auxiliar de geriatria a la fundació Pere Tarrés i va formar part de la comisió de geriatría del “col·legi oficial de fisioterapeutes de Catalunya” en la que ara col·labora de forma externa.

Andrea Gonzalez

Educadora Social i coordinadora d’activitats

Partint de la visió holística de la persona i tenint en compte les particularitats de cada una d’elles, treballa les relacions interpersonals i les capacitats comunicatives mitjançant diferents maneres d’expressió en forma d’activitats, fomentant així, les relacions socials entre totes les persones que viuen, visiten i treballen a l’Olivaret, l’autonomía personal i la qualitat de vida en general.

Roser Moliner
Cristina Sanchez

Cristina Sanchez

Treballadora social.
Mapadora de DCM.

Forma part de l’equip interdisciplinari que treballa per millorar la qualitat de vida dels avis així com també facilitar informació i conexions socials amb els organismes de recursos socioeconòmics.

Carla Turró

Doctora, Metge de família i especialista en Geriatria.

La seva funció és cuidar la salud de les persones que viuen a la residència, guarint, pal.liant o acompanyant les persones i les famílies que ho necessitin, posant per davant el sentit comú i valorant en cada moment l’estratègia més adequada per a cada cas.

Equip de professionals Olivaret
Clara Prat

Clara Prat

Psicòloga

La seva tasca principal consisteix en detectar i tractar els símptomes derivats de la Demència, ja siguin emocionals o cognitius i preveure la possible aparició de problemes derivats d’aquesta situació. Acompanya als residents, familiars i treballadors que ho necessitin per tal d’afavorir-ne el benestar i mitigar preocupacions per les diferents situacions que es viuen.

Mar Pastor Castaño

Responsable Higienic-Sanitària.
Infermera.

S’encarrega de vetllar pel benestar del avis i assegurar la qualitat assistencial, sota la filosofia del centre, basada en el model ACP (atenció centrada en la persona) de Tom Kitwood. També realitza les actualitzacions dels protocols, pautes d’infermeria, encarregada de la gestió farmacèutica i de material d’infermeria.

Mar Pastor Castaño
Manoli Yerbes

Mariela de Eguia

Terapeuta Ocupacional

S’encarrega de potenciar l’autonomia de la persona posant les mesures necessàries per a que la persona gran mantingui o potenciï les seves capacitats sensoriomotores, cognitives i psicosocials, ja sigui treballant en grup o de forma individual. Imparteixo sessions de formació interna juntament amb el Fisio, en material de Mobilitzacions i transferències i ús de productes de recolzament.

Laura Elfau

Fisioterapeuta

No només es dedica al tractament de lesions músculo-esquelètiques, sinó que, també intervé en la teràpia davant diversos problemes respiratoris, neurològics, genitourinaris. També s’encarrega de fer la rehabilitació per aquell que ho necessiti específicament i de fer grups de gimnàs i plantejar estratègies i pautes d’activació . També assessora i forma a la resta de companys en tècniques específiques de mobilització i transferències de persones amb dificultats de moviment (juntament amb la T.O), en tècniques d’Higiene postural i està a disposició dels companys per a consultes i tractaments.

Roser Moliner
Cristina Silvestre

Cristina Silvestre

Administrativa

Ella s’encarrega de fer tota la feina que no es veu però hi és com ara la comptabilitat, contractació, nòmines, compres, facturació, atenció al client, gestió d’agendes i arxiu de papers. Encarregada també de que la web estigui sempre actualitzada.

Marina Querol

Podòloga

Les persones que viuen a l’Olivaret o vénen a passar-hi el dia gaudeixen del servei de podologia un cop al mes, la Marina els hi arregla qualsevol problema que puguin tenir en aquests peus tant delicats que tenen la gent gran o arreglar-los perquè no en tinguin i puguin estar ben còmodes per a caminar. Es coordina amb la infermera per si hi ha alguna ferida, que els peus estiguis en bon estat….

Equip de professionals Olivaret
Klasix

Klasix

Perruquers

Experts en bellesa, especialitzats en persones amb alta dependència, experiència en residències, s’encarreguen de la imatge de les persones que viuen a l’Olivaret i aquests sempre s’ho passen pipa! són molt divertits!

Equip de Tècnics en atenció socio-sanitària

Són els que vetllen i s’encarreguen de primera mà, de que totes les persones tinguin cobertes les seves necessitats bàsiques i que no els falti de res, es cuiden, juntament amb la resta de l’equip, de crear un ambient i un clima agradable, facilitador i de confiança, per fer que tothom estigui agust.

Equip de professionals Olivaret
Karima Ajaji

Karima Ajaji

Responsable de Cuina

Realitza plats exquisits com si es tractés d’un restaurant. Juntament amb les infermeres i l’equip d’activitats, pensa i elabora els menús diaris i extraordinaris. Tot està fet a casa, amb productes de temporada i tenint en compte els gustos tradicionals. La cuina té un paper molt important a la nostra cultura i a l’Olivaret forma part important de les activitats significatives que plantegem i alhora té una funció estimulativa.

Net-expres

L’Olivaret és com casa teva per això les professionals de net-expres ho mantenen tot ben net i polit, la roba endreçada i neta, i a res li falta un botó. A més a més mentre treballen sempre tenen un somriure pèls que viuen en aquesta casa

Roser Moliner