EQUIPO DE PROFESIONALES

El Olivaret nació de la idea de una gran persona que ha dedicado casi una vida a la atención digna a los ancianos.

Pensó que era posible cuidar a los ancianos teniendo en cuenta más cosas que no solo la asistencia básica y para hacerlo posible puso en marcha éste pequeño pero gran proyecto que desde su inicio ha impregnado nuestros corazones y mentes.

¡Muchas gracias FINA Vernet Aguiló!

Equip de professionals
Ingrid Silvestre

Ingrid Silvestre

Directora del centro.
Mapadora de DCM

Diplomada en fisioterapia y especializada en fisioterapia geriátrica. Ha impartido clases en los cursos de auxiliar de geriatría en la fundación Pere Tarrés y formó parte de la comisión de geriatría del «Col.legi oficial de fisioterapeutes de Catalunya» en la que ahora colabora de forma externa.

Andrea Gonzalez

Educadora Social y coordinadora de actividades

Partiendo de la visión holística de la persona y teniendo en cuenta las particularidades de cada una de ellas, trabaja las relaciones interpersonales y las capacidades comunicativas mediante diferentes maneras de expresión en forma de actividades, fomentando así, las relaciones sociales entre todas las personas que viven, visiten y trabajen en el Olivaret, la autonomía personal y la calidad de vida en general.

Equip de professionals Olivaret
Cristina Sanchez

Cristina Sanchez

Trabajadora social.
Mapadora de DCM.

Forma parte del equipo que interdisciplinario que trabaja para mejorar la calidad de vida de los ancianos así como también facilitar información y conexiones sociales con los organismos de recursos socio económicos.

Paola Perea

Doctora, Médico de familia y especialista en Geriatría.
También es médico de MUTUAM EAR (Equipo de atención a Residencias).

Su función es cuidar la salud de las personas que viven en la residencia, curando, paliando o acompañando las persones y las familias que lo necesiten, poniendo por delante el sentido común y valorando en cada momento la estrategia más adecuada para cada caso.

Equip de professionals Olivaret
Clara Prat

Clara Prat

Psicòloga

La seva tasca principal consisteix en detectar i tractar els símptomes derivats de la Demència, ja siguin emocionals o cognitius i preveure la possible aparició de problemes derivats d’aquesta situació. Acompanya als residents, familiars i treballadors que ho necessitin per tal d’afavorir-ne el benestar i mitigar preocupacions per les diferents situacions que es viuen.

Mar Pastor Castaño

Responsable Higienic-Sanitària.
Infermera.

S’encarrega de vetllar pel benestar del avis i assegurar la qualitat assistencial, sota la filosofia del centre, basada en el model ACP (atenció centrada en la persona) de Tom Kitwood. També realitza les actualitzacions dels protocols, pautes d’infermeria, encarregada de la gestió farmacèutica i de material d’infermeria.

Mar Pastor Castaño
Equip de professionals Olivaret

Erika Maria

Terapeuta Ocupaciona

Se encarga de potenciar la autonomía de la persona poniendo las medidas necesarias para que el anciano mantenga o potencie sus capacidades sensoriomotoras, cognitivas y psicosociales, ya sea trabajando en grupo o de forma individual. Imparte sesiones de formación interna junto con al Fisio, en material de Movilizaciones y transferencias y uso de productos de apoyo.

Pol Heredia

Fisioterapeuta

No només es dedica al tractament de lesions músculo-esquelètiques, sinó que, també intervé en la teràpia davant diversos problemes respiratoris, neurològics, genitourinaris. També s’encarrega de fer la rehabilitació per aquell que ho necessiti específicament i de fer grups de gimnàs i plantejar estratègies i pautes d’activació . També assessora i forma a la resta de companys en tècniques específiques de mobilització i transferències de persones amb dificultats de moviment (juntament amb la T.O), en tècniques d’Higiene postural i està a disposició dels companys per a consultes i tractaments.

Pol Heredia
Cristina Silvestre

Cristina Silvestre

Administrativa

Ella s’encarrega de fer tota la feina que no es veu però hi és com ara la comptabilitat, contractació, nòmines, compres, facturació, atenció al client, gestió d’agendes i arxiu de papers. Encarregada també de que la web estigui sempre actualitzada.

Mireya Gordero Silva

Podòloga

Les persones que viuen a l’Olivaret o vénen a passar-hi el dia gaudeixen del servei de podologia un cop al mes, la Mireya els hi arregla qualsevol problema que puguin tenir en aquests peus tant delicats que tenen la gent gran o arreglar-los perquè no en tinguin i puguin estar ben còmodes per a caminar. Es coordina amb la infermera per si hi ha alguna ferida, que els peus estiguis en bon estat….

Equip de professionals Olivaret
Klasix

Klasix

Peluqueros

Expertos en belleza, especializados en personas con alta dependencia y experiencia en residencias, se encargan de la imagen de las personas que viven en el Olivaret y estos siempre se lo pasan pipa! son muy divertidos!

Gracia Montes

Coordinadora assistencial

Coordina els diferents torns per tal de donar continüitat a les atencions de les persones que viuen a l’Olivaret. Gestiona conjuntament amb la infermera tot el realcionat amb farmacia i material assistencial. També és la nostra referent com a treballadors en qualsevol conflicte o inquietud ja sigui laboral o personal.

Gracia Montes
Equip de professionals Olivaret

Karla Patricia, Fatima Baldeh, Dolors Pons, Nina Serrato, Diana Garcia, Delia Consuegra, Liz Flor, Olga Estela, Nancy Gutierrez, Jesus Huanca, Tanya Muzafar

Tècnics en atenció socio-sanitària

Són els que vetllen i s’encarreguen de primera mà, de que totes les persones tinguin cobertes les seves necessitats bàsiques i que no els falti de res, es cuiden, juntament amb la resta de l’equip, de crear un ambient i un clima agradable, facilitador i de confiança, per fer que tothom estigui agust.

Karima Ajaji

Responsable de Cuina

Realitza plats exquisits com si es tractés d’un restaurant. Juntament amb les infermeres i l’equip d’activitats, pensa i elabora els menús diaris i extraordinaris. Tot està fet a casa, amb productes de temporada i tenint en compte els gustos tradicionals. La cuina té un paper molt important a la nostra cultura i a l’Olivaret forma part important de les activitats significatives que plantegem i alhora té una funció estimulativa.

Karima Ajaji
Vicenta Pérez

Vicenta Pérez

Cocinera

Es una gran cocinera. Se coordina con Karima para deleitarnos con sus guisos. También colabora en la limpieza y la lavandería cuando hace falta.

Sandra Rodriguez

Limpieza y lavandería

El Olivaret es como tu casa por eso esta chica lo mantienen todo bien limpio, la ropa ordenada y limpia y a nada le falta un botón. Además mientras trabaja siempre tienen una sonrisa para los que viven en esta casa.

Sandra Rodríguez